Houten planken van HOUTvakman.be

Houten planken kopen bij HOUTvakman.be

Houten planken kopen bij HOUTvakman.be is voordelig, maar vooral ook eenvoudig. Wij hebben veel aandacht besteed aan het samenstellen van een unieke collectie, maar daarnaast ook aan een optimale navigatie. Zodat u eenvoudig uitkomt bij een selectie planken die ideaal geschikt zijn voor uw nieuwe project. Hier vertellen wij u graag meer over.

Eenvoudig navigeren. 

U vindt bij ons in principe 2 navigatie structuren – op houtsoort & op producttype – zodat het voor iedereen eenvoudig is om de juiste houten plank te vinden die gezocht wordt. Zoekt u gericht naar eiken plank bij HOUTvakman.be, dan vindt u deze onder de categorie eikenhout. Zoekt u naar een mooie schuttingplank – zonder voorkeur voor een specifieke houtsoort – dan kunt u deze in de categorie “houten planken” ook terugvinden. Uiteraard vindt u bij ons ook handige filters om een productselectie nog verder te finetunen naar uw wensen en ook hebben wij een handige zoekfunctie geïmplementeerd, deze vindt u bovenaan in onze webwinkel terug.

Heeft u eenmaal de juiste plank gevonden, dan vindt u op de product detailpagina uitgebreide informatie terug. Meer informatie over de houtsoort, de bewerking & eventueel de behandeling uiteraard, maar ook voor- & nadelen, duidelijke productfoto’s, handige tips, eerlijke informatie over de normering, realistische klantfoto’s en zelfs product video’s: alles om ervoor te zorgen dat u uiteindelijk het juiste houtproduct kiest dat perfect bij uw nieuwe project past!

Schuttingplanken. 

Omdat er vaak gevraagd wordt naar een “goede & voordelige” geschaafde schuttingplank, hebben wij een gerichte collectie planken samengesteld die ideaal zijn als schuttingplank. Onze geïmpregneerde planken (van vuren & grenen) zijn hiervoor erg populair, zeker ook de stoere zwarte planken & trendy red class wood planken. Ook zijn douglas planken tegenwoordig enorm populair als “onbehandelde” schuttingplank, evenals voordelige hardhouten planken (met groef) van bijv. keruing. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een andere (luxueuzere) houtsoort voor uw schutting of – in plaats van planken – voor rabat met een mooi profiel zoals bijv. onze blokprofiel planken.