De drie mooiste landelijke eetkamerstoelen

landelijke eetkamerstoelen

hallo allemaal! Houden jullie ook zo van de landelijke woonstijl? Bij landelijk denk ik aan comfort, aan lekker lang bourgondisch tafelen, en daar horen natuurlijk comfortabele eetkamerstoelen bij! Er vallen heel veel verschillende stoelen onder de stijl landelijke eetkamerstoelen. In dit blogbericht licht ik mijn persoonlijke top 3 toe.

Derde plek

Op de derde plek is komen te staan de Bright Madrid 22 Antraciet van Yels.nl. Op deze heerlijke comfortabele stoel kan je zonder problemen de hele avond gemakkelijk blijven zitten tafelen. Zijn robuuste look geeft hem een chique en gezellige uitstraling. Door het simpele design past hij in elk interieur.

yels.nl-logo-transparant-morgen-in-huis-e1481310825470

Tweede plek

De tweede plek is gegaan naar de Bright Marbella Antraciet. Deze stoel is een leuke mix tussen de industriële en de landelijke stijl. De stoel zorgt voor wat subtiele afwisseling in je interieur en door het patroontje geeft hij een erg knusse sfeer. Door de zachte vulling is hij heerlijk comfortabel. Door zijn compacte vorm en omdat hij geen armleuning heeft past hij makkelijk rond elke tafel en is gaan zitten en weer opstaan ook een eitje.

Eerste plek

De Bright Ibiza donkerbruin staat bij mij toch echt op de eerste plek. Door zijn stijlvolle en tijdloze design staat hij erg leuk in een landelijk interieur. Zijn speelse lijnen zorgen voor een gezellige, ontspannen uitstraling en het materiaal en de kleur zorgen voor het landelijke gevoel. Deze stoel is ook verkrijgbaar in een wat lichtere uitvoering.

Nieuwsgierig geworden naar deze leuke stoelen? Ze zijn alledrie verkrijgbaar op Yels.nl!