Bent u op zoek naar een duurzame en eenvoudige manier om uw kamer zweervol te verlichten? Dan bent u bij de ledstripkoning aan het juiste adres! Onderdeel van Ledkoning, bieden wij al jarenlang verschillende soorten led verlichting aan, zowel ledstrips als accessoires. Heeft u een led strip nodig voor een specifieke toepassing? Neem dan gerust een kijkje op onze website. Wij bieden voor alle meubels, kamers en plekken in het huis een geschikte led strip aan. Bekijk dus snel ons assortiment, en vind dé led strip die bij u past!

ledstripkoning: Voor uw led strip

Jarenlang zijn wij bij Ledkoning gespecialiseerd op het gebied van led verlichting. Onze grote en ruime collectie aan led strips zorgt er voor dat u altijd slaagt! Daarnaast bezorgen wij onze strips zo snel mogelijk, zodat u er de volgende dag er van kan genieten. Tevens is maatwerk mogelijk indien dit van toepassing is. Ons aanbod wordt wekelijks vernieuwd, zodat er altijd iets tussen zit wat voor u geschikt is! Daarom staan wij bekend als:

  1. Koning in Prijs. Wij blijven scherp op onze prijzen, maar letten ook op de kwaliteit van de producten. Zo kunnen wij led strips aanbieden van de beste prijs- en kwaliteitsverhouding. Zo krijgt u voor een lage prijs producten waar u jarenlang van kan blijven genieten. 
  2. Koning in Kwaliteit. Hoe belangrijk prijs ook is, kwaliteit is even belangrijk. Daarom testen wij zoveel mogelijk producten voor we deze verzenden. Al onze producten zijn voorzien van het CE en RoHS keurmerk, en worden geïmporteerd uit de fabriek in China, waar wij al jaren mee samenwerken.
  3. Koning in Service. Hoe goed de kwaliteit ook is, hoe laag de prijzen ook zijn, service blijft het gene wat u verbaast. Elke klant, elke bestelling is even belangrijk voor ons. Wij proberen altijd passend advies te geven, en met oplossingen te komen voor uw probleem. Wij streven naar 100% tevredenheid, en dat is te merken!

Neem dus gerust een kijkje tussen ons assortiment, en vind dé led strip die bij u past. Ons team helpt u graag bij eventuele vragen, of specifieke wensen. Wij staan altijd paraat om u te helpen. Wij zijn niet voor niks Koning in Prijs, Kwaliteit en Service!

Onze led strips

Op onze website bieden wij een groot assortiment aan van led strips, voor verschillende toepassingen en doeleinden. Heeft u bijvoorbeeld een led strip nodig voor uw PC? Of heeft u een led strip nodig voor uw aquarium? Of toch een die werkt op wifi? Wij hebben het allemaal!

Daarnaast bieden wij ook led strips aan in verschillende kleuren. Bent u op zoek naar een RGB strip? Of een warm witte strip? Of allebei in 1? U kan het allemaal vinden bij ons! 

Ook bieden wij led strips aan op afstandsbediening, of op WiFi. U vind de gemakkelijkste oplossing bij ons! Bent u uw afstandsbediening kwijt? Of kan u de adapter niet meer vinden? Ook deze accessoires kan u los bestellen op onze website, zodat u jaren lang kan blijven genieten van uw led strip. Neem dus snel een kijkje op onze website!