Tegelmerken in de spotlight; Nuovocorso voor stijlvolle grote tegels!

Nuovocorso

Nuovocorso tegels ontwerpt en produceert porcellanato tegels voor de vloer en de wand met ongekende technieken. Nuovocorso zegt dat de keramiek wereld een nieuwe technologie ontmoet, een technologie die de milieu-impact minimaliseert en een uitstekende esthetisch resultaat garandeert. De Nuovocorso tegels kleden uw woning met uitgesproken kleuren en unieke maten zoals 120cm bij 120cm. Een oplossing voor de laatste trends op het gebied van vooraanstaande interieur architecten en ontwerpers.

 

Nuovocorso tegels ontwerpt met het oog op het verleden en met een heldere visie over het leven van morgen. Bent u op zoek naar tegels die in staat zijn uw woning op te warmen met warme tinten? De Nuovocorso tegels zijn zeer innovatief op dit gebied en spreekt zelf van ‘live keramiek’, in prachtige houtlook en natuursteen look. Met diverse prachige series, waaronder de Biolegni, Betontech, Kauri, Biolegni new, 7 Stone | Lipica, More&more, Inimitabile, 7 Stone | Basaltina, Tuscany, Essenze, Concrete, Fossil en Ironwood vindt u altijd wel een tegel die past bij uw wensen.

Een van de meest populaire series is de Concrete, de naam zegt het natuurlijk al, prachtige betonlook tegels met een rustieke en industriele uitstraling. Deze prachtige serie, ideaal voor een trendy en modern interieur, zijn verkrijgbaar in diverste rustige kleurtinten, waaronder de anthraciete, mud, ash en almond. Al deze kleuren zijn neutraal en geven uw interieur een stoere en robuuste uitstraling. De kleuren gaan van licht tot donker. Ideaal geschikt als vloertegel voor de woonkamer, maar ook voor het betegelen van uw badkamer (van vloer tot wand) is dit een garantie voor een prachtig eindresultaat. En wat denkt u van een prachtige keukenvloer? Met het grote formaat tegels zijn deze ideaal te combineren met een relatief grote ruimte, zoals een grote badkamer of een mooie grote leefkeuken

 

Deze tegels, maar nog veel meer vloertegels voordeling online; Tegelmegashop.be; A-merken van topkwaliteit voor de beste prijs!

Wenst u een specifieke Nuovocorso tegel te bekijken bij ons in de showroom? Bel van tevoren dan even, dan weet u zeker dat deze aanwezig is. Mocht dit niet het geval zijn, vragen we graag een sample voor u aan!