Een eiken blad voor een salontafel bij EIKENvakman.nl.

Eikenvakman.nl is de NR. 1 webshop in Nederland & België voor prachtige eikenhouten bladen op maat. Met een ruime collectie vindt u bij ons altijd een blad dat bij uw wensen – en beoogde toepassing – past. Met een serie blogartikelen vertellen wij u graag wat meer over onze eiken bladen en ditmaal gaan wij dieper in op een van de meest populaire ‘toepassingen’ van onze eiken bladen op dit moment: Een eiken blad voor een sfeervolle salontafel / bijzettafel, eventueel in 1 lijn met de eetkamertafel.

Trendy: Een eiken blad voor een salontafel.

Een eiken salontafel / bijzettafel blad bestelt u – precies op maat – voordelig online bij EIKENvakman.nl, de specialist in maatwerk eiken (tafel)bladen! Eikenhout bladen bij EIKENvakman.nl: Een enorme collectie bladen in diverse eikenhout(kwaliteit)soorten, diktes, bewerkingen en in een afmeting naar wens. Zo kunt u een groot gedeelte van onze eiken bladen op millimeter niveau op maat bestellen: Met een breedte van 40 cm t/m 120 cm en een lengte van 40 cm t/m 350 cm. Klik door naar het gewenste eiken blad, vul de gewenste afmetingen in en de prijs wordt direct aangepast en vertoond, wel zo handig! Bent u nog op zoek naar mooie tafelpoten voor uw salontafel / bijzettafel, ook dan bent u bij EIKENvakman.nl aan het juiste adres!

LET OP: Wij krijgen vaak de vraag van klanten of het mogelijk is om een salontafel blad in precies dezelfde stijl te bestellen als een tafelblad. Praktisch alle ‘eiken tafelbladen’ kunnen wij ook als eiken blad voor uw salontafel leveren, dan weet u dit! Mocht u hier vragen over hebben, zijn wij u graag van dienst!