Gevelplinten – op maat – bij COMPOSIETvakman.be

gevelplinten van COMPOSIETvakman.be

In uw zoektocht naar een sfeervolle gevelbekleding moet u zeker eens een kijkje nemen bij de gevelplinten van COMPOSIETvakman.be. Bij COMPOSIETvakman.be vindt u een gerichte collectie gevelplinten van blauwe steen / arduin & nero assoluto graniet – die wij op maat vervaardigen. Maatwerk gevelplinten – eventueel met bijpassende gevelplint hoekstukken – worden door onze ervaren vakmannen in eigen natuursteen zagerij met zorg & liefde voor het vak vervaardigd. Altijd een prachtig maatwerk product van natuursteen dus, voor een stijlvol & luxe accent binnen uw gevel(aanblik)!

gevelplinten van COMPOSIETvakman.be

Arduin of graniet?

Bij COMPOSIETvakman.be vindt u een gerichte selectie ‘buitenproducten’ van natuursteen, zoals – gevelplinten, raamdorpels, deurdorpels, muurdekstenen & paaldeksels. Voor onze collectie ‘buitenproducten’ hebben wij bewust gekozen voor een gerichte collectie vervaardigd uit topkwaliteit materiaalsoorten die ideaal geschikt zijn voor buitengebruik: De echte Belgische blauwe steen (arduin) en nero assoluto graniet.

Met de blauwe steen gevelplinten van COMPOSIETvakman.be kiest u voor een sfeervol accent. Naast geschuurd & (licht / blauw) gezoet arduin zijn onze blauwe steen gevelplinten ook donkergezoet verkrijgbaar. Dit adviseren wij echter alleen in het geval van een goed beschutte gevel! Met arduin kiest u voor sfeervol & stijlvol, echt een meerwaarde voor iedere gevel!

Bent u op zoek naar een gevelbekleding in de kleur zwart (nu enorm populair natuurlijk!) en wilt u echt een statement maken met uw gevel, dan is een granieten gevelbekleding een bijzondere optie. Nero assoluto graniet – ook wel absolute black & zwart graniet genoemd – is een prachtige granietsoort met een homogene structuur en een donkere (zwarte) kleurtint. In het geval van gevelbekleding voor buiten adviseren wij gezoet of gevlamd / gebrand graniet. Een gevelplint graniet met gezoete afwerking heeft een lichte satijnglans en gevlamd graniet is wat ruwer en oogt stoerder. Wilt u uw woning voorzien van een bijzondere gevelbekleding, stijlvol met een luxe accent, dat mooi is & ook mooi blijft, dan is een gevel bekleed met nero assoluto graniet zeker het overwegen waard!