INOX balustrades bij INOXvakman.be; Type 3

INOX balustrades

Wij realiseren prachtige balustrades van INOX, zowel voor binnen als voor buiten, geheel op maat. Natuurlijk zijn de mogelijkheden op het gebied van INOX balustrades enorm divers. Om u gericht van dienst te zijn hebben wij diverse ‘typen’ op onze webshop gepresenteerd. Hierbij is de kans groot dat u een passende balustrade vindt die, in ieder geval qua look and feel, aansluit bij uw wensen en behoeften. In een serie blogartikelen vertellen wij wat meer over deze modellen. Dit maal vertellen wij u graag meer over de TYPE 3; een prachtige sfeervolle balustrade met een ‘industriële look’ van INOX.

 

TYPE 3: Een moderne INOX balustrade met kabels.

INOXvakman

De INOX kabel balustrade Type 3 is een mooie, vloeiende INOX balustrade waarbij de INOX kabel in prachtig contrast staat met de wat meer robuuste INOX leuning. Daarnaast is het belangrijk om hierbij aan te lichten dat dit TYPE op het gebied van prijs de meest voordelige balustrade is (per strekkende meter). U heeft de keuze uit twee kabeldiktes; 6 mm of 8 mm. Daarnaast heeft u de keuze uit de hoeveelheid kabels die door de leuning lopen (3 of 4 zijn de meest voorkomende aantallen). Montage van deze INOX balustrade is mogelijk op de vloer of tegen de zijkant van de trapboom en in het geval van hoeken / knikken kunt u gebruik maken van INOX kabelsteunen. Naast handig zien deze er ook nog eens super strak uit, heel mooi voor een rustieke en industriële look! Naast de ‘standaard’ ronde leuning kunt u ook kiezen voor vierkant of rechthoekig.

 

INOX balustrade? Vraag online een offerte aan bij INOXvakman.be.

Met de ruwe maatvoering kunnen wij al een gerichte prijsindicatie afgeven. Is inmeten op locatie noodzakelijk voor het af kunnen geven van een vaste prijs, dan vertellen wij u dit meteen en ontvangt u ook een voorstel t.b.v. inmeten op locatie.