Lichtkoepels kopen bij licht-koepels.be doe voor een goede prijs

dagmaat

LichtkoepelHet valt mij de laatste tijd op dat steeds meer mensen een lichtkoepel in hun woning hebben. Dit in de woonkamer, keuken of garage. Dus niet alleen in de bijkeuken, nee midden in de kamer. Ik moet zeggen dat ik hier wel even goed voor moest kijken. Maar ik moet eerlijk bekennen dat zoiets zeer mooi staat. Vooral overdag wanneer de zonlicht midden in de kamer valt. Als je hier dan onder staat is het ook nog eens lekker warm.

Omdat dit mij zo op viel en ik het een toevoeging vindt, wil ik hier vandaag een artikel over schrijven. Dit in de hoop dat jullie er je voordeel mee doen en wellicht ook een lichtkoepel plaatsen in jouw huis. Lichtkoepels kopen bij licht-koepels.be, dat is mijn tip van de dag. Vrienden van mij hadden hier laatst een aankoop gedaan. Natuurlijk was ik erg benieuwd en ging dus kijken naar het eindresultaat. Deze firma heeft echt vakwerk geleverd.

Lichtkoepels kopen bij licht-koepels.be

 

Voeg waarde toe aan je huis

Wanneer jullie zelf naar de site gaan zul je zien dat zij naast lichtkoepels nog vele andere producten in hun assortiment hebben. Het is een site waar je voor een lage prijs topkwaliteit kunt kopen. Je kunt hier natuurlijk ook veel inspiratie bij op doen. Ook geven zij goede tips omtrent het thema verbouwen.

dagmaatMaar terug naar Lichtkoepels kopen bij licht-koepels.be. Wanneer je dat doet moet je wel goed letten op de dagmaat. Deze kun je zelf eenvoudig meten, namelijk door de sparing van het dak op te meten en hier 20cm vanaf te trekken. Ook moet je onthouden dat de buitenmaat van de koepel altijd de dagmaat plus 16cm is. Als voorbeeld: heb je gat van 130cm bij 130cm en de opstand met dagmaat is dan 110cm bij 110cm. Hierdoor wordt de buitenmaat automatisch 126cm bij 126cm.